Design Vuosi 2017 julkaisu - Sauli Pietikäinen

Mukana Design Vuosi 2017 julkaisussa

Lehtipisteisiin tuli juuri myyntiin Design Vuosi 2017 -julkaisu. Olen mukana julkaisussa sivulla 149.

Julkaisu esittelee laaja-alaisesti suomalaista muotoilua Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden ajan viimeiseltä vuodelta 2017. Noin 100 kiinnostavaa designtuotetta tai muotoilun innovaatiota. Samassa yhteydessä kerrotaan lyhyesti kunkin tuotteen synnystä ja sen tekijästä.

Lehden artikkeli:

Sauli Pietikäinen Bindex Referenssikuva

Kiinnostavat ja vahvat tarinat ovat minulle muotoilijana tärkeitä. Autan eri kokoisia yrityksiä kehittämään laadukkaita tuotteita ja palveluita, sekä toteutan näistä kertovia digitaalisia ja painettuja markkinointimateriaaleja. Kun yrityksen kokonaisuus on hyvin muotoiltu, sen tuotteista sekä palveluista tulee käyttäjälle merkityksellisiä ja helposti ymmärrettäviä. Järjestelmällisyys ja kyky hahmottaa suuria kokonaisuuksia auttavat luomaan laadukasta muotoilua asiakkailleni ja ratkaisemaan luovia haasteita.

Kun yrityksen kokonaisuus on hyvin muotoiltu, sen tuotteista sekä palveluista tulee käyttäjälle merkityksellisiä ja helposti ymmärrettäviä.

Bindex® on Bone Indexille muotoilemani maailman ensimmäinen taskukokoinen medikaalilaite osteoporoosin seulontaan ja diagnostiikkaan. Vastasin tuoteperheen muotoilusta ensimmäisistä luonnoksista kaupalliseksi tuotteeksi. Ensimmäiset testiversiot tuotteesta valmistin pajalla. Näillä testiversioilla pääsin tekemään käytettävyystestausta loppukäyttäjillä ja sain palautetta, jonka pohjalta kehitin tuotetta ja sen käyttöliittymää. Kun olin saanut muotit ja osat 3D-mallinnettua pääsimme aloittamaan laitteen valmistuksen. Muotoilijana on hienoa olla mukana mahdollistamassa näin tärkeän ja ihmisten terveyttä parantavan tuotteen syntymistä.

0 2587
Sauli Pietikäinen

Jätä vastaus